UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


14.11.2014

Софтуерните продукти на UCS на изложение в Мианмар !

Фирма Rkeeper-Myanmar, представителство на фирма UCS в Мианмар, взе участие в Международното изложение на индустрията за обществено хранене Myanmar – MYANFOOD 2014, което се проведе през октомври т.г. в изложбения център Tatmadaw, гр. Янгон.


UCS-Изложение Мианмар

На щанда на Rkeeper-Myanmar бяха представени софтуерните продукти на фирма UCS: софтуерната система за автоматизация на ресторанти R-Keeper, системата за складов отчет StoreHouse, технологията «Мобилен сервитьор», Персоналната Дисконтна Система /ПДС/, а също и софтуерната програма за автоматизиране на хотели и други обекти за настаняване - Shelter.


UCS-Изложение Мианмар

Беше отбелязан голям интерес към всички софтуерни решения на UCS. Като свидетелство за това е големият брой посетители и гости на изложението, които разгледаха щанда на Rkeeper-Myanmar и се запознаха с всички новости на хотелския и ресторантьорски бизнес !

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15