UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


16.10.2015

Фирма UCS взе участие в изложението ПИР ЕКСПО-2015 !

От 5 до 8 октомври т.г. в Москва се проведе XVIII-то Международно изложение «ПИР ЭКСПО 2015», в което традиционно взе участие фирма UCS. Професионалните софтуерни решения за автоматизиране на хотели и места за настаняване, както и на заведенията за обществено хранене бяха представени на два отделни щанда: системата за управление на хотели Shelter и системата за ресторанти R-Keeper.


UCS - ПИР ЕКСПО-2015 !

На щанда R-Keeper бяха представени софтуерните решения за автоматизиране на всички бизнес-процеси в ресторанта, способстващи за повишаване ефективността на управление и нивото на обслужване, както и увеличаване на продажбите. Голям интерес сред ресторантьорите предизвикаха най-новите решения на фирма UCS - приложенията «Мобилен сервитьор» и «Сервитьор», работещи на устройства с ОС Android. Ново развитие получи решението за автоматизиране на отдела за доставки R-Keeper Delivery. В програмата има нови отчети за доставките, в т.ч. формата dashboard със сравнителни показатели по оборота за различни точки на веригата заведения и за различни периоди. Новият модул «Мобилен експедитор» дава възможност на куриерите в онлайн режим да отбелязват изпълнението на поръчките и да получават информация за нови поръчки. Собствениците и управителите на заведения за бързо хранене бяха привлечени от такива решения, като електронните меню-бордове и павилионите на самообслужване – съвременни технологии, позволяващи подобряване на комуникацията с клиентите и повишаване скоростта на обслужванe.


UCS - ПИР ЕКСПО-2015 !

Темата за FoodTruck-търговията става все по-актуална и интересът на изложението към нея бе висок. Тази идея бе демонстрирана чрез фирма AFORMER – не просто автофургон, а едно готово за използване решение, включващо цялото необходимо оборудване за приготвяне на храна и нейната продажба. В базовото окомплектоване на фургона, заедно с останалото оборудване, е включена и системата за автоматизиране R-Keeper v.7 с използването на съвременните технологии – електронна опашка и монитор на готвача VDU за управление на поръчките. С цел минимизиране на пространството около касата и екрана на готвача, се използват таблетни устройства.


UCS - ПИР ЕКСПО-2015 !

Изложението «ПИР ЭКСПО 2015» за пореден път потвърди статута си на най-голямото в Русия професионално събитие в сферата на хотелиерството и ресторантьорството.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15