UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


05.11.2015

Системите R-Keeper и Shelter на изложението HoReCa DON 2015 !

От 21 до 23 октомври т.г. в Ростов-на-Дон се проведе ежегодното специализирано изложение «HoReCa DON 2015». Изложението събра специалисти от сектор HORECA, които имаха възможност да се срещнат с водещи доставчици на оборудване и продукти за ресторанти, барове, хотели и да се запознаят с новостите в отрасъла.

Фирма UCS представи на своя щанд актуални решения за ефективното автоматизиране както на заведения за хранене от всякакъв тип, така и на хотели и места за настаняване.


Изложение HoReCa-Don 2015

Посетителите на щанда можаха да оценят предимствата на работата с популярните съвременни системи за управление: R-Keeper v.7 за ресторанти, Shelter v.2 за хотели, Абонемент - за фитнес клубове и СПА центрове.

Особен интерес бе проявен към софтуерните модули «R-Keeper CRM», «Резервиране на маси», «Мобилен сервитьор», които способстват за повишаване ефективността на работа на ресторанта: увеличава се скоростта на обслужване, систематизират се работните процеси, стимулира се покупателната активност, което като цяло повишава лоялността на клиентите.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15