UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


19.11.2015

Системата R-Keeper във веригата за бързо хранене Burgerim !

Фирма UCS реализира най-новия се проект – автоматизиране на ресторанти от израелската верига за бързо хранене Burgerim в Русия. Първите заведения бяха открити през октомври т.г. в Москва и Санкт-Петербург. В края на ноември ще отвори врати още един ресторант в Москва. До края на 2015 г. се планира откриването на още 5 заведения на територията на Русия.

Веригата Burgerim е основана през 2008 г., и понастоящем има над 80 заведения в страните от Близкия Изток, Испания, Великобритания, Румъния и САЩ.


R-Keeper във веригата Burgerim !

Във всяка точка на Burgerim е внедрена съвременната система за автоматизиране R-Keeper v.7, като касовите терминали са оборудвани с клиентски екрани, в кухнята е инсталирана системата за визуализиране на поръчките VDU, извършва се и видеоконтрол на касовите зони. Всички тези технологии позволяват да се осигури високо ниво и скорост на обслужване на клиентите, от една страна, и надеждно контролиране работата на персонала, от друга !

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15