UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


25.12.2012

Мобилен терминал на iPod Touch

Фирмата UCS предлага ново мобилно решение, касаещо автоматизиране приемането на поръчки непосредствено на масата на клиента и предаването й в системата в он-лайн режим. Мобилният терминал на сервитьора е  на базата на Apple iPod Touch 4G/5G, iPhone 4 и над, съвместим е с професионалните системи за автоматизиране на ресторанти R-Keeper V6 и V7.

Решението «мобилен сервитьор» значително съкращава времето на обслужване и увеличава оборота на ресторанта минимум с 10 %. Това е съвременно решение, заменящо хартиения бележник на сервитьора и позволяващо внасяне на поръчката в системата бързо и без грешки. Мобилните терминали на iPod също така са разрешение на въпроса с опашките от клиенти в заведенията за бързо хранене /Fast Food/. Особено актуално е това решение за заведения, които се намират на оживени места или периодично са подложени на напливи от клиенти.  

Фирма UCS  въведе новото мобилно решение — терминал на сервитьора на база Apple iPod Touch 4G,  през  февруари 2012 година и новината предизвика бум на търсене сред ресторантьорите: само за първите 4 месеца бяха продадени около 1000 лиценза. Сред московските ресторантьори първите, които оцениха качеството и ефективността на предлаганото от UCS решение за автоматизиране приема на поръчки непосредствено на масата на клиента и предаването им в системата в режим он-лайн, са няколко десетки известни ресторанти и кафета, в т.ч. веригите заведения «Планета Суши», «IL Патио», «Ваби Саби»,  «Оки Доки», «Нияма», «Етаж» и др.

Това решение е незаменимо при обслужване на бизнес-обеди и в случаи на масов наплив на клиенти, тъй като съкращава времето за приемане и изпращане на поръчките в системата, увеличава скоростта на обслужване и оборота на масите. Терминалът работи через WiFi и е подходящ за ресторанти и зали на открито, където, по една или друга причина, прокарването на кабели за свързване на стационарен терминал понякога е затруднено. Устройството поддържа до 10 часа непрекъсната работа, което позволява на сервитьора да изработи смяната си, без да се грижи за зареждането му. Висококачественият сензорен LCD дисплей осигурява висока точност при натискане на сензорните бутони, което изключва грешки при избор на ястия.

От декември 2012 година гамата устройства, поддържащи решението  «мобилния сервитьор  на база iPod Touch», е разширена — с излизане на пазара на модела ново поколение на iPod Touch 5 модулът беше разработен и сега в качеството на устройство за мобилен терминал на сервитьора ресторантьорите могат да изберат този модел.  

iPod Touch 5 има голям, 4-инчов екран, който позволява на сервитьора още по-лесно да избира ястия и да вкарва поръчката на мобилното устройство. Освен това новият модел е по-тънък и лек /тежи само 88 г/. По мощност също превъзхожда предишното поколение.  В стандартния комплект на  iPod Touch 5 влиза и каишка за ръка, която е много удобна.

Новият модел предлага на ресторантьорите възможността за избор на цвят на устройството, подхождащ най-много на дизайна на заведението. iPod Touch 5-то поколение се предлага в следните 5 цвята: жълт,  розов, светло-сребрист, син и черен. Предният панел е черен само в последния случай, в останалите е бял.

От декември 2012 година решението «мобилен сервитьор» работи и на устройствата  Apple iPhone 4 и над.

Мобилният терминал на сервитьора на база Apple iPod Touch/iPhone – това е един иновационен стандарт за обслужване на клиенти !

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15