UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


22.10.2012

Общият брой ресторанти, използващи програмно-апаратния комплекс R-Keeper, достигна 26 000

За първите 9 месеца на 2012 година има над 2700 внедрявания на системата R-Keeper в различни заведения в Русия и в чужбина. Ръстът им по отношение на аналогични периоди за минали години е следният:
за 2011 г. - 16 %, за 2010 г. - 28%, за 2009 г. – 65 % !

Очевидно се наблюдава развитие на пазара на HoReCa  в областта на ресторантьорския, хотелиерския и спортно-развлекателния бизнес, и което е особено показателно, не само в Москва, но и в регионите. Нови места и проекти отварят не само действащите в момента оператори, но и нови такива.  

Голяма активност се забелязва при заведенията за бързо хранене – всичките големи вериги от този тип, като Burger King, KFC, Subway, Cinnabon, Суши Шоп и др., отварят от 1 до 8 нови заведения за месец. Също така трябва да се отбележи и традиционно високата активност при откриването на нови кина и игрални спортни центрове за този период от годината – есента.  

Фирма UCS благодари на всички свои клиенти за избора им на професионални системи за автоматизация на заведенията от областта на ресторантьорския, хотелиерския и спортно-развлекателния бизнес -  R-Keeper, Shelter, UCS-Премьера, Game-Keeper!


 

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15