UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


24.10.2012

Решение „една обща каса” на фирма UCS: билетен касиер и барман – едно и също лице

Новото решение „една обща каса” на база системите за автоматизация UCS-Премьера и R-Keeper е внедрено в кинотеатър „Сормовский” (верига кинотеатри „Империя Грез”)

От септември тази година кинотеатър „Сормовский”, един от най-големите развлекателни комплекси в Нижгородска област, посреща своите посетителите не с традиционната билетна каса, а с голям бар с пет касови терминала, на които са инсталирани както системата за билети UCS-Премьера, така и ресторантьорската R-Keeper. Новото решение е реализирано от фирма UCS – длъжностите билетен касиер и барман се изпълняват от едно и също лице.

По този начин посетителите остават изключително доволни от обслужването. Не е тайна, че основният наплив от зрители в кината е 10 – 15 минути преди започване на прожекциите. Всички биха искали да изберат по-добри места в салона, а и в същото време да успеят да си купят нещо в бара – напитка или нещо за хапване. Това води до суетене и напрежение на посетителите непосредствено преди началото на филма.

Новият вариант – „една обща каса”, реализиран в кинотеатър „Сормовский”, изглежда по следния начин: всеки терминал на касиера-барман е свързан с принтер за билети - за издаване на билети, и фискално устройство - за издаване на касови бонове. Също така на бара, пред всеки касов терминал, е монтиран монитор за клиента, на който той може да види плана на зрителната зала, свободните и заетите места, графика на прожекциите и информация за поръчка на бара. От едно и също място посетителят избира и купува билети за прожекцията, а също така напитки, пуканки и разни неща за хапване. Наличието на пет касови терминала не позволява да се получават опашки от чакащи. На една и съща каса гостите получават бързо и комплексно обслужване.

Фирма ГК Електроника, внедрила новото решение в кинотеатър ”Сормовский”, прави значителна икономия на персонал и оборудване, като обединява две отделни касови зони /билетна и тази на бара/, в една. При това собствениците имат пълен контрол над продажбите и работата на персонала.

Дейностите, свързани с внедряване на решението „една обща каса” в кинотеатър ”Сормовский”, са извършени от фирма ОКА-ВОЛГА – официален дилър на фирма UCS за Нижгородски регион.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15