UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


26.11.2012

R-Keeper и новият символ на Сайгон

Фирма R-Keeper Vietnam – представителство на фирма UCS във Виетнам, извърши автоматизация, на базата на система R-Keeper, на заведенията за бързо хранене  /Food court/, в най-големия бизнес-център в Хошимин - Bitexco Financial Tower, превърнал се в символ от световна величина на столицата на Виетнам.

Заведенията се намират на най-високата кула в Хошимин, която е висока 191 м и има 52 етажа.
Food court – това е зона за хранене в големи бизнес-центрове или търговски обекти, обединяваща на едно място голям брой малки ресторантчета от различен тип.  
При входа посетителите получават електроннна карта, в която предварително са внесли определена сума пари. С тази карта можете да посетите всяко от заведенията в зоната и да заплатите това, което сте консумирали. Заплащане в брой не се извършва. След посещението посетителите могат да върнат парите, останали в картата, или да я задържат за следващи посещения. Благодарение на програмата R-Keeper всички тези, 18 на брой, заведения за хранене, намиращи се на територията на зоната в Bitexco Financial Tower, са обединени в единна  отчетна система.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15