UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


03.12.2012

Shelter и R-Keeper в хотел «Империал» & Champagne SPA в Абрау-Дюрсо

Хотел «Империал» & Champagne SPA в Абрау-Дюрсо /Краснодарски край/,  е централен обект от голям туристически комплекс под управлението на компанията «Център за винен туризъм Абрау-Дюрсо». Хотелът предлага на своите гости изискана обстановка, отлично обслужване и прекрасна панорама. Всичко това създава атмосфера на  уют и комфорт. Ресторантът на хотела предлага авторски ястия на главния готвач, който е получил професионалните си умения при най-добрите главни готвачи на Франция.  Ресторантът задоволява вкусовете и на най-претенциозните клиенти със стилен интериор и неподправена атмосфера на слънчевия Прованс. В туристическия комплекс има също и голяма зона за развлечения, включваща няколко фирмени магазина, кафета и неголеми ресторанти, център за туризъм и зали за конференции.

Ръководството на туристическия комплекс в Абрау-Дюрсо е избрало нов бизнес-модел на управление, предвиждащ внедряване на централизирана система за обслужване на клиентите с възможност за въвеждане на единна система за безкасово плащане на територията на целия комплекс, оперативно предоставяне на данни за гостите и оказваните услуги, отчет на допълнителните услуги, управление на стайния фонд на хотела.
На изискванията на туристически комплекси от такова ниво най-добре отговарят професионалните системи за автоматизация Shelter и R-Keeper -  програмни продукти на фирма UCS. Предложеното от специалистите на фирма «ДатаКрат» комплексно решение, на базата на тези системи,  беше избрано като управляващо системата за автоматизация.

Фирма «ДатаКрат», съвместно с фирма UCS,  извърши комплекс от работи по внедряване на системата за управление на хотели SHELTER и системата за управление на ресторанта към хотела R-Keeper, включително доставката на съвременно оборудване и обучение на персонала. Благодарение на това, че сферата на допълнителните услуги също е автоматизирана на базата на програмния комплекс R-Keeper, възможността за използване на безкасови плащания, освен хотел «Империал», получават и другите заведения, влизащи в състава на ресторантско-развлекателния комплекс.  

Въведената автоматизация дава възможност на собствениците на туристическия комплекс по-добре да контролират работата на персонала, да извършват единно управление и отчет на всички обекти, а също така да предоставят на своите гости допълнителни услуги – бързо обслужване и единна система за разплащане.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15