UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


17.12.2012

Системата Shelter - интегрирана с Channel Manager WuBook

От декември 2012 година в системата за управление на хотели Shelter е реализиран интерфейс със системата за управление на продажби Channel Manager WuBook, позволяващ директно от Shelter едновременно да се управляват каналите за продажба: Booking.com, HRS, Hotel.de, Expedia, Venere, Agoda, OKTOGO, Hostelworld, Hostelbookers, Sabre (Академсервис и Travelocity), Budgetplaces, Orbitz, InItalia, TravelEurope, Atrapalo, Escapio, BBPlanet, Splendia, HostelsClub и много други.

Благодарение на тази интеграция отпада необходимостта от използването на множество Интернет екстри – Вие можете да работите директно в програмата Shelter и едновременно с това да продавате всички предназначени да продажба стаи. WuBook е официален партньор на споменатите по-горе канали и по този начин се осъществява двустранна връзка, позволяваща за секунди приемането на резервации /включително данни от кредитни карти/, и изпращането на информация за наличието на стаи и трифи. По данни на статистиката – Expedia, благодарение на работата с Channel Manager WuBook, Вашият оборот се увеличава с 10%.

Системата осигурява пълна безопасност на данните на Вашите гости. WuBook притежава сертификат PSC II, който Ви позволява да приемате и съхранявате данни, в т.ч. и карти.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15