UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


25.12.2012

Мобилният терминал на сервитьора - вече и на устройствата Apple iPod Touch 5-то поколение

От декември 2012 година е разширена гамата устройства, поддържащи решението Мобилен сервитьор на iPod Touch в системата за автоматизиране на ресторанти R-Keeper.
По-рано този модул се предлагаше за Apple iPod Touch 4G. След излизането на пазара на моделът от ново поколение iPod Touch 5 с 4-инчов екран, модулът «мобилен сервитьор» беше разработен съгласно новото решение и операционната система iOS 6. Сега, в ролята на устройство за безжичен терминал на сервитьора, собствениците на заведения и ресторантьорите могат да изберат и този модел.

Големият екран на iPod Touch 5 позволява да се помества по-голямо количество ястия, в сравнение с модела от предишното поколение, чийто диагонал на екрана е 3.5”. Това прави работата на сервитьора на мобилен терминал още по-удобна. Освен това новият модел е по-тънък и по-лек /тежи само 88 г/. По отношение на мощност също превъзхожда iPod Touch 4G: в режим на активна експлоатация работи до 12 часа, т.е. пълното зареждане на устройството е достатъчно за целия работен ден. В стандартния комплект iPod Touch 5 влиза и каишка за ръката, която много удобно е прикрепена към кутията на устройството.
Новият модел предлага на ресторантьорите възможността за избор на цвят на устройството, подхождащ най-много на дизайна на заведението. iPod Touch 5-то поколение се предлага в следните 5 цвята: жълт, розов, светло-сребрист, син и черен. Предният панел е черен само в последния случай, в останалите е бял.

Решението мобилен сервитьор на iPod Touch в системата за автоматизиране на ресторанти R-Keeper дава възможността да се приемат поръчките на клиентите непосредствено на масата, което значително съкращава времето на обслужване и увеличава оборота на масите.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15