UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


19.02.2013

«ОZ МОЛЛ», най-големият в южна Русия Търговско-развлекателен център /ТРЦ/ от ново поколение, комплексно автоматизиран от фирма UCS

В Краснодар се откри най-големият не само в южна Русия, но и в Европа Търговско-развлекателен център «OZ МОЛЛ» с площ 227 000 кв.м, разположен на участък от 45 хектара. Търговският комплекс се отличава с уникална архитектура и оригинално изпълнение.

«OZ МОЛЛ» е съвременен център за активен отдих, развлечения и шопинг, предлагащ на своите клиенти многобройни магазини, кафенета, ресторанти, заведения за бързо хранене, детски развлекателен център «Минополис», първият в Русия «Град на децата», ултрасъвременно 3D кино с 10 зали, развлекателен център с боулинг, билярд и караоке, пързалка за кънки «MEGA ICE» на площ 1000 кв. м.

Партньор по автоматизацията на ТРЦ «ОZ МОЛЛ», след спечелен търг, е фирма «Автоматика» – дилър на фирма UCS. Автоматизацията на този сложен проект се осъществи с използването на най-съвременните софтуерни решения: професионална система за управление на ресторанти R-Keeper V7, система за лоялност R-Keeper CRM, система за отчитане работното време на персонала UCS TimeKeeper, апаратно-програмен комплекс за управление на игрални развлекателни центрове Game-Keeper, система за продажба и разпространение на билети за кина UCS-Премьера, системи за тарификация PoolJet, системи за контрол на бара СКБАРА eBarMan.

В ТРЦ е внедрена единна система за разплащане с карти, която позволява на клиентите да заплащат услугите в различните зони на комплекса и да участват в програмите за лоялност. Влизайки в търговския център, посетителят внася в картата определена сума, която впоследствие използва при заплащане на различните видове услуги, получавайки при това диференцирана мотивация за бонуси и отстъпки. За клиента е много удобно с една карта да се разплаща във всяка една зона на центъра, а заведението, от друга страна, може да осъщестява контрол върху движенията на клиента, оперативно да анализира и коригира съдържанието и стойността на предоставяните услуги.

При автоматизацията на караоке е приложен принципът на тарификация, обикновено използван при автоматизацията на билярден клуб (системата PoolJet). За удобство на клиентите всяка зона на караоке-клуба (кабинка, стая, зала) е оборудвана със система за предупреждение чрез звуков сигнал или информация на светлинно табло, която се включва в случай, че лимитът за платено време е към края си.

При автоматизация на боулинга се използва стандартната схема на взаимодействие на R-Keeper и системата за управление Brunswick.

Интеграцията на системата за контрол на бара eBarMan с програмата R-Keeper позволява да се установи надежден контрол на продажбите на алкохолни напитки, да се изключат случаите на кражби в бара, да се ограничат остатъците в складовете и в крайна сметка да се увеличи печалбата и лоялността на клиентите.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15