UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


25.02.2013

R-Keeper в новата резиденция на клуб «RAЙ» в гр. Уфа

Клуб «RAЙ», един от най-успешните проекти, известен със своите партита и светски събития далеч извън пределите на Москва и Русия, откри своя резиденция в гр. Уфа. Партньор по внедряване на автоматизираната система за управление на заведения стана фирма «ТОР», дилър на фирма UCS за Уфа.

Нощният клуб е едно уникално място с особена технология на работа, която може да се променя в зависимост от параметрите на провежданото мероприятие (клубни партита, корпоративни мероприятия, дискотеки и т.н.). Именно поради тази причина като система за автоматизация беше избрана най-новата професионална система R-Keeper V7, позволяваща не само да се правят различни настройки на технологията на работа, но и оперативно да се контролира работата на заведението в режим On-line.

Клубът е популярно място и, за да си осигури място за съответното мероприятие, клиентът трябва да внесе депозит за маса. Системата контролира всички депозити, които се внасят, както до началото на партито, така и по време на мероприятието.
Особено внимание се отделя на VIP гостите – отделен вход/гардероб, асансьор, VIP барове, отделна зона в клуба (VIP зона), и т.н. Ако гостът е притежател на карта VIP Gold, остатъкът от депозита за масата автоматично се пренася на картата му и може да бъде използван при следващо посещение.


В клуба работят над 25 терминала R-Keeper, които са разположени на баровете в цялото заведение.
Пълен контрол в заведението по време на работа извършва службата за вътрешен контрол, която с помощта на таблети осъществява контрол от всяка точка на клуба. На таблетите е инсталирана системата R-Keeper, позволяваща в реално време да получава отчети по касите в нужния разрез и да не допуска злоупотреби от старана на персонала.


 

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15