UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


06.05.2013

Фирма UCS взе участие в Събранието на франчайзополучателите SUBWAY

От 17 до 19 април т.г., в Санкт-Петербург, фирма «Събуей Русия» проведе своето ежегодно IX събрание на франчайзополучателите SUBWAY. В мероприятието взеха участие повече от 400 представители на франчайзополучателите в Русия, а също и официалните доставчици, в т.ч. фирма UCS, партньор по доставка на системата за автоматизация R-Keeper.

За Събуей Русия изминалата година беше поредната година на развитие и успех. През 2012 година веригата ресторанти SUBWAY беше увеличена със 190 нови заведения, в края на годината общият брой работещи в заведенията наброява 514 човека. Русия остава най-бързо разрастващия се пазар на Събуей в Европейския регион – за 2012 година увеличението е 59%. При запазване на такива темпове на растеж фирмата планира към 2015 г. да открие 1000 ресторанта SUBWAY в Русия.

В рамките на Събранието на франчайзополучателите се проведе изложба на доставчиците, в която взеха участие фирми като: МЕТРО, ИКЕА, Nestle, Heinz, UCS, SUN InBev и др. Всички участници в Събранието – представители на ресторанти, взеха активно участие в лотария, в която се разиграха награди от фирмите-доставчици. Представителите на фирма UCS връчиха на единия от победителите в лотарията безплатен лиценз за R-Keeper за автоматизиране на ресторант.

Днес SUBWAY® разполага с над 38 900 ресторанта в 100 страни по целия свят. Subway е един от лидерите в индустрията Фаст-фуд, чието основно предимство е приготвянето на ястия от полезни за здравето продукти в присъствието на самите клиенти и в съответствие с техните желания.

 

 
 

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15