UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


13.05.2013

Системата R-Keeper в еко ресторанта La Ferme

Кафене La Ferme е качествено нов проект от групата заведения «Самсон», открит наскоро в Москва. Уникалността на ресторанта се състои в това, че се използват само натурални продукти, доставяни от собствена ферма, която се намира в екологично чист район. La Ferme е единственото заведение в Москва, където за приготвянето на голяма част от ястията се използват токачки /вид гвинейски кокошки/, чиито месо и яйца са невероятно вкусни и полезни и се ползват с голяма популярност сред истинските гастрономи.

За автоматизиране на отчетността и управлението в La Ferme беше внедрена най-съвременната професионална система за автоматизация R-Keeper V7. С цел повишаване ефективността на работата на сервитьорите и съкращаване времето за изчакване приготвянето на ястията беше внедрено решението «мобилен сервитьор», което заменя книжните тефтери и позволява с помощта на преносими терминали на сирвитьора, на базата на iPod Touch, оперативно да се приемат поръчки непосредствено на масата на клиента. В кухнята е инсталирана система от монитори на готвача KDS – съвременна замяна на сервиз-печата, която показва ястията по поръчки в он-лайн режим и помага на главния готвач да контролира изпълнението на поръчките. Също така в заведението е инсталирана система за видеоконтрол на зоната около касите, позволяваща на управителя в он-лайн режим да преглежда видеото, съпровождащо информацията за операциите, извършвани в момента на касовия терминал.

В ресторант La Ferme се сервират най-вкусните ястия от италианската и френската кухни. Заведението разполага с две уютни зали с по 40 места, с интериор в стил «Прованс», всичко е просто и изискано. Това е едно прекрасно място, както за романтична вечеря за двама, така и за среща с приятели или делови партньори.

 

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15