UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


27.05.2013

Билетната система UCS-Премьера в Московския Планетариум

Фирма UCS завърши своя проект за автоматизиране продажбата на билети в един от най-големите планетариуми в света – Големия Московски Планетариум. Внедряването на билетната система UCS-Премьера дава възможност за изграждане на съвременна и много удобна за посетителите система за електронна продажба на билети чрез Интернет.

Обновеният Планетариум всеки ден отваря своите врати за московчани и гости на столицата, отправяйки им покана за едно удивително пътешествие във времето и пространството. Голямата Звездна Зала, Музеят на Урания и интерактивният музей «Лунариум», Паркът на небето с двете кули-обсерватории, 4D кино, Малката Звездна Зала – всичко това Ви очаква в Големия Московски Планетариум. Запознаването с историческата експозиция в Музея на Урания връща постителите в миналото, екскурзията в интерактивния музей помага да получите информация за законите и явленията на природата и реалностите на днешния ден, а с помощта на удивителната програма на Голямата Звездна Зала можете да си представите, че сте пасажер в космически кораб и пътешествате във времето и пространството. Можете да отдъхнете и да се подкрепите в кафене «Телескоп», чиято изискана атмосфера, интересен дизайн и прекрасна кухня не могат да Ви оставят равнодушни.
Продажбата на билети за района на Планетариума започва седмица предварително и всеки желаещ може да закупи билет както непосредствено на касата, така и он-лайн на официалния сайт на Планетариума – за получаване на електронен билет е необходимо само да изберете мероприятието, което Ви интересува, и да извършите плащане с карта или посредством електронната система за плащане.

 

 

 
 

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15