UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


12.07.2013

Регистриран нов рекорд за брой инсталации на системата R-Keeper на месец!

През юни 2013 г. фирма UCS, съвместно със своите партньори, извърши автоматизация, въз основа на професионалната система за управление на заведения за обществено хранене R-Keeper*, на 421 ресторанта, като по този начин регистрира нов рекорд за брой инсталации на месец. Предишният рекорд - 412 ресторанта, беше отбелязан през декември 2012 г.

Ресторантьорите избират системата R-Keeper, тъй като тя е ефикасен и надежден инструмент за управление и контрол на ресторантьорския бизнес и решение, удовлетворяващо потребностите на ресторанти с различни формати – от неголямо кафене до голяма верига заведения. Всеки делничен ден към ресторантите, използващи системата R-Keeper, се присъединяват 14 нови заведения за обществено хранене – както новооткрити, така и такива, които преди са използвали друга система, но поради различни причини са решили да преминат към системата, разработена от фирма UCS .
Фирма UCS благодари на своите клиенти за високото доверие, което ни оказват, използвайки нашите софтуерни продукти, в т.ч. най-популярната система за автоматизация на заведения за обществено хранене - R-Keeper!
R-Keeper *

 

 

 
 

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15