UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


15.07.2013

Общият брой ресторанти, използващи хардуерната и софтуерна система R-Keeper, достигна 29000

Към 1 юли 2013 г. общият брой ресторанти, използващи R-Keeper като ситема за автоматизация на бизнеса, надвиши 29 000.
За първото полугодие на текущата година фирма UCS, съвместно с партньорите си, извърши около 2000 инсталации на системата R-Keeper в заведения за обществено хранене в Русия и зад граница. През юни т.г. беше отбелязан нов рекорд за брой инсталации за месец – 421 ресторанта !

Използването на професионалната система за автоматизация R-Keeper от фирма UCS дава възможност на ресторантите да развиват ефективен, печеливш и надеждно контролиран бизнес, прилагайки съвременни технологии за продажби и привличане на клиенти.
R-Keeper е регистрирана търговска марка на фирма UCS, лидер на пазара за автоматизация на заведения за обществено хранене. Към днешна дата програмата R-Keeper е най-популярното сред ресторантьорите решение за автоматизиране дейността на ресторанти. С тази система работят над 29 000 заведения за обществено хранене в 35 страни в целия сват. Сред тях са водещи оператори на пазара на HoReCa, като: Burger King, Росинтер Ресторантс, Гинза Проджект, Subway, KFC, Cinnabon и много други.
R-Keeper *

 

 

 
 

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15