UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


09.08.2013

Интерактивен клиентски екран в системата R-Keeper - нова технология в заведенията за бързо хранене

Фирма UCS, разработила най-популярната система за управление на ресторанти R-Keeper, представя своята нова технология - интерактивен клиентски екран *, предназначен за заведения за бързо хранене. Технологията на втори допълнителен екран на касовия терминал, на база системата R-Keeper V7, дава възможност на посетителите да бъдат демонстрирани рекламни клипове. Стартирането на един или друг клип се извършва автоматично, в зависимост от текущото състояние на терминала и състава на поръчката, по определен по-рано сценарий.

Ярките динамични изображения на ястията допълнително привличат вниманието на гостите, което е от особено значение за заведенията за бързо хранене, а също така увеличава вероятността за поръчка на демонстрираните в клипа ястия. Това е отличен маркетингов инструмент, позволяващ увеличаване оборота на ресторанта. Новата технология на интерактивния клиентски екран вече е внедрена и работи успешно в ресторантите на Бургер Кинг и KFC.
Като касов терминал фирма UCS предлага новия безвентилаторен POS терминал AerPOS-3435** с ултратънък 15-инчов сензорен дисплей с възможност за включване на допълнителен 15-инчов екран за клиента. Моноблокът е компактен и е разположен в зоната на касите, изглежда стилно и работи отлично.

Дизайнът на клиповете може да бъде променян в зависимост от фирмения стил на ресторанта.


* Втори клиентски екран на касовия терминал

Допълнителен клиентски екран на касовия терминал - това е решение, което в последно време е особено необходимо в заведенията за бързо хранене. Това е отличен маркетингов инструмент за интерактивно контактуване с клиентите, който заменя добре познатия клиентски дисплей. На екрана може да бъде отразена не само информация за съдържанието и стойността на текущата поръчка, но и да бъдат показвани рекламни клипове с необходимата маркетингова информация.
Фирма UCS предлага на потребителите на системата R-Keeper технология, позволяваща гъвкаво да се настройва и стартира демонстрацията на рекламни клипове на допълнителен екран в зоната на касите по такъв начин, че показването на един или друг сюжет да се осъществява автоматично и да зависи от текущото състояние на поръчката.
Демонстрация на възможностите на технологията на втори клиентски екран в системата R-Keeper
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dEnYxp1NKkg#t=0

** Моноблок AerPOS-3435

AerPOS-3435 - новият безвентилаторен POS терминал с ултратънък дисплей от сензорен тип. Моноблокът е компактен и е разположен в зоната на касите, изглежда стилно и работи отлично както с ресторантите, така и с търговските и хотелските програми. Отличителна особеност на терминала е възможността за свързване с допълнителен 15-инчов екран за клиенти. Използването на втори екран позволява транслирането на клиента на информация за поръчката и интерактивни рекламни съобщения.

Технически характеристики:
- Процесор Intel® Atom™ D525 1M L2 Cache 1.8Ghz
- Оперативна памет 1 GB Standard, Maximum 4 GB (1 x 204-pin DDR3)
- Твърд диск 1 x 2.5" SATA HDD
- Захранващ блок 90W (12V / 7.5A) външен
- Видео Intel® GMA 3150
- Звук – вградени високоговорители 2W x 2
- Лят алуминиев корпус с пластмасови вложки
- Touch Screen - 5-жилен резистивен дисплей
- Размер/резолюция на екрана 15" TFT LCD / 1024 x 768
- Яркост на екрана 350 cd/m? (LED ) 250 (CCFL)
- Портове вход/изход:
COM port 3 x външни : COM1, COM2 (DB9), COM4 (RJ45);
LPT port 1 x Bi-directional Parallel port;
USB port 5 USB;
Порт за чекмедже на каса 1 x RJ11(12V);
Lan port 1 x RJ45 Giga LAN
- Клавиатура/мишка 1 x PS/2 Port
- Видео 1 x VGA
- Аудио изход 1 x Line-out
- Размери (Ш,В,Д) 370x360x235 мм
- Работна температура ( на околната среда) 0?C < 40?C (32?F < 104?F)
- Цвят – черен със сребриста лайсна или бял със сребриста лайсна
- Допълнително може да бъде включен втори монитор (опция)

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15