UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


09.01.2014

Билетната система UCS-Премьера в новия мултиплекс от веригата Луксор в Санкт-Петербург

Фирма UCS автоматизира новия мултиплекс, включващ 9 зали, от веригата "Луксор", който бе открит през декември м.г. Това е вторият театър от веригата в Санкт-Петербург.

За ефективното управление на работата на мултиплекса беше избран програмният продукт UCS-Премьера – най-популярната билетна система в Русия. Благодарение на множеството и различни възможности на софтуерния продукт, интернет резервациите и продажба на билети, системата предлага високо ниво на обслужване за посетителите. Те винаги могат да направят резервация или да се сдобият с билети по всяко, удобно за тях, време, като по този начин избегнат чакането на опашки преди прожекциите. Съществено предимство на UCS-Премьера е възможността за контрол на дейността на персонала. Системата не само може да изчисли необходимия брой служители за конкретна прожекция, но и да предотврати евентуални машинации на служителите благодарение на разделяне правата за достъп до данните. С цел реализиране на програми за лоялност, използвани в кина и театри, е инсталиран специален модул - Депозитно-дисконтна система Премьера. Във фоайето на мегаплекса работят различни заведения – кафенета, ресторанти, барове, където посетителите могат да намерят място за отдих, да се подкрепят с напитка или нещо за хапване. За да се оптимизира дейността на всички тези заведения е инсталиран програмно-апаратният комплекс R-Keeper. За водене на складовия отчет е интегриран модулът StoreHouse.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15