UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


06.02.2014

Фитнес клуб премиум-клас Planeta Star избра програмния продукт «Абонамент»

Planeta Star е съвременен московски фитнес клуб, който работи по системата клубни карти и абонаменти. Клубът разполага със зала за тренировки, комфортни зали за групови програми, басейн, детски фитнес, солариум, фитнес-бар и др.
За ефективното управление на бизнес-процесите и осигуряване на високо ниво на обслужване, ръководството на фитнес клуб «Planeta Star» внедри системата за автоматизация «Абонамент», разработена от фирма UCS.
С помощта на програмния продукт «Абонамент» в «Planeta Star» е въведена единна система за изчисляване на касата, прилага се системата за клубни карти, използват се електронни гривни.
Използвайки всички предимства на програмата «Абонамент», Фитнес клуб «Planeta Star» е пример за оптимално съотношение на цени на клубни карти и качество на предоставяни услуги.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15