UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


11.02.2014

Системата R-Keeper на изложението INTERGASTRA в Германия

Фирма UCS Germany GmbH, официален представител на фирма UCS в Германия, взе участие в международното изложение INTERGASTRA, което се проведе от 1 до 5 февруари 2014 г. в Щутгарт. На щанда на популярната система за управление R-Keeper, която се използва от над 31900 ресторанта в 36 страни, бяха представени актуални технологични решения за ефективна автоматизация на обекти за обществено хранене.

Системата R-Keeper постоянно се развива, обновява и предлага нови решения. В частност за фастфууд индустрията UCS предлага следните решения: - Технология «Край на опашката» – приемане на поръчка от клиентите, докато изчакват на опашката, с помощта на преносими терминали. Позволява да се увеличи потокът от клиенти в ресторанта. - Дисплей на купувача – изобразява пълна информация за поръчката, наличие на допълнително пространство за показване на рекламни клипове - Електронна опашка – клиентът прави своята поръчка и я заплаща в един прозорец, а вече готовата поръчка я взима в друг прозорец - Меню-бордове – менюто, което се изобразява на монитора, може да се променя в зависимост от времето през деня, а също така могат да бъдат показвани рекламни клипове с акции и друга актуална информация. Всички тези програмни продукти бяха показани на изложението INTERGASTRA от немското представителство на UCS и получиха одобрение от посетителите.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15