UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


13.02.2014

«Универсални каси» се внедрени в кино «КОНТИНЕНТ СИНЕМА» в Североуралск

Новото съвременно кино «КОНТИНЕНТ СИНЕМА» отвори врати за жителите на гр. Североуралск, Свердловска област. Проектът за автоматизация е реализиран от фирма «ДатаКрат», дилър на програмните продукти на UCS на територията на Урал и Сибир.

За ефективното управление работата на киното бе извършена инсталация на програмния продукт UCS-Премьера - за автоматизиране продажбата на билети, и програмния продукт R-Keeper – за автоматизиране работата на кафенетата. Функционалните възможности на тези програмни продукти позволява в киното да бъдат внедрени «универсални каси», на които посетителите едновременно могат да закупят и билети за прожекциите, и нещо от продуктите, предлагани на бара.

Процесът на обслужване на касата се осъществява първо с продажба на билети за прожекциите, след което с продажба на продукти от бара. Разплащането с клиентите се извършва на едно място, което е бързо и удобно за тях. Предимствата на това функционално «касово» решение са очевидни и ефективни. Обслужването на клиентите се извършва от двама служители, като по този начин се оказва пълен комплекс от услуги и се реализира икономия на персонал и оборудване – за целта се използват само 1 сървър и 2 касови терминала.

Благодарение на програмния модул «Премьера Info Plazma» на плазмени панели се показват разписанието и реклами, които автоматично се променят в зависимост от графика на прожекциите. Докато клиентът е на опашката за билети или за продукти от бара, или изчаква началото на филма, има възможност за проследи анонсите на новите кинопремиери.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15