UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


07.07.2014Система R-Keeper v7 във веригата спортни барове ФОРА

Веригата спортни барове «ФОРА» включва три заведения в Санкт-Петербург и  две в Москва. Всички те са автоматизирани от фирма UCS на базата на програмния продукт R-Keeper v7.

 

Системата за управление R-Keeper v7 обхваща всички аспекти на работата на обектите за обществено хранене – от финансовия отчет до управлението на персонала. Програмата позволява да се оптимизира и контролира производството, да се подобри качеството на обслужване на посетителите, да се извършва отчет на склада и документооборота, да се следи движението на стоките, да се извършва отчет на работното време.
В спортните барове «ФОРА» комплексът R-Keeper v7 се използва като удобен инструмент за продажби, като позволява реализирането на различни маркетингови програми. В настройките на програмата може да бъде посочено определено време за действие на определена акция, например, в делнични дни от 12.00 ч. - 16.00 ч., 2 ястия на цената на едно, или по време на спортни събития при покупката на 2 халби бира третата е подарък. За постоянните клиенти са предвидени карти за отстъпки, по които се предоставят отстъпки от 10% до 20%.
Системата R-Keeper помога и при организиране работата в зоните за игри. За билярдните маси в баровете «ФОРА» се използва различна тарификация: създаване на тарифи, автоматично определяне на времето и стойността на играта и др.

 

За водене на отчет на склада е инсталиран модулът StoreHouse с възможност за експорт на данните в програмата 1С:Счетоводство.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15