UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


17.07.2014Програмата АБОНЕМЕНТ в спортни клубове Zettasport

Фирма UCS извърши автоматизиране, на база програмния си продукт АБОНЕМЕНТ, на веригата спортни клубове Zettasport в гр. Калуга.

 

Инсталирането на съвременната система за автоматизация дава възможност за повишаване ефективността на бизнес-процесите, успешно контролиране и оптимизиране работата на персонала на спортните клубове, осигуряване на нови услуги за клиентите. Благодарение на внедрения модул «АБОНЕМЕНТ-ОНЛАЙН»  клиентите на Zettasport имат възможността в режим на реално време, чрез личния кабинет на сайта на клуба, да се информират за графика на груповите програми, да се записват за тренировки. За информиране на клиентите за предстоящи акции, отстъпки, изпращане на поздравления, се използва модулът «Изпращане на SMS и e-mail-съобщения». За водене на отчет за движение на стоките се реализира експорт на данните от системата АБОНЕМЕНТ в складовата програма StoreHouse.

 

АБОНЕМЕНТ  е универсална система за управление на фитнес клубове, аквапаркове, SPA-центрове, плувни комплекси, спортно-оздравителни комплекси и др.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15