UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


18.07.2014


Системата R-Keeper v7 в спортен бар PLAYOFF

Фирма  UCS автоматизира  новия спортен бар PLAYOFF на база съвременната система за управление R-Keeper v7 , който наскоро бе открит в гр. Санкт-Петербург.

 

За заведения, където текат спортни предавания, скоростта на обслужване на посетителите е от особена важност. По време на такива събития се наблюдава наплив от гости, а голяма част от поръчките в бара и кухнята постъпват едновременно по време на почивките на игрите. С тази трудна задача успешно се справя съвременната професионална система R-Keeper v7, позволяваща максималното автоматизиране работата на персонала.
Специалистите на фирма UCS са оборудвали спортния бар PLAYOFF с работни места за касиер, мениджър и сервитьор, за водене на отчет на склада са инсталирали системата StoreHouse, а също така и депозитно-дисконтна система, позволяваща работа с програми за бонуси и отстъпки с цел формиране на постоянен кръг посестители. Още един инсталиран модул -  WEB-мониторинг, помога на ръководството на бара да осъществява отдалечен контрол на работата на заведението и да получава в он-лайн режим информация за продажбите и заетостта от всяка точка на света.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15