UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


24.07.2014

Системата Game-Keeper в управлението на детски площадки !

Фирма UCS подписа с фирма «Игрови технологии», успешно развиваща в Русия проект за детски площадки «Муравейник», договор за внедряване на системата за автоматизация Game-Keeper.
През юни т.г. специалистите на фирма UCS автоматизираха 5 нови площадки, които бяха открити в Москва. Плановете на фирма «Игрови технологии» включват откриването на още 36 нови площадки в различни градове на Русия.
Използването на програмно-апаратния комплекс Game-Keeper за автоматизация на разноформатни детски площадки позволява прилагането на единни процеси за управление на обектите, унифициране на отчетността, а също така обезпечава сигурна и безопасна работа на площадките.
Концепцията на детските площадки «Муравейник» е проект от нов формат за търговско-развлекателните комплекси, които, благодарение на своята универсалност, могат да бъдат разположени както в търговската част, така и в зоната със заведенията за хранене. Детските площадки са предназначени за деца от 2 до 7 години и допринасят значително за повишаване посещаемостта на търговските центрове.


Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15