UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


04.08.2014

UCS-Премьера и R-Keeper в киноцентъра «Великан Парк»

Фирма UCS реализира проект за автоматизиране на новия киноцентър "Великан Парк" от веригата"Кино Сити". Многофункционалният комплекс е разположен в центъра на Санкт-Петербург. В него е внедрена билетната система UCS-Премьера и системата за управление на ресторанти R-Keeper.


Мултиплекс «Великан Парк» е снабден със съвременно оборудване за разпространение на филми, включва 6 зали и има възможност да посрещне 1000 зрители.

За автоматизиране на киноцентъра бе внедрена най-популярната в Русия билетна система – UCS-Премьера. Тя не само позволява автоматизирана продажба на билети, контрол на финансовата дейност и работата на персонала, но и използването на специални, суперсъвременни решения, които допринасят за допълнителния комфорт на посетителите.
Едно такова решение е успешно използваната технология «Монитор на посетителя». За всички е известно, че най-голямото натрупване на касите е в пиковия наплив на зрители - 10-15 минути преди началото на прожекциите. Благодарение на разработката на фирма UCS, този проблем е разрешен и на посетителите на киноцентъра не се налага дълго да чакат на опашка, за да се снабдят с билети.
Във фоайето, в зоната на касите, са инсталирани екрани, на които е поместена информация за свободните места, стойността на билетите, графика на прожекциите, видеоклипове към филмите и др. По този начин зрителите самостоятелно могат да направят предварително своя избор и на касата само да закупят билетите. Системата UCS-Премьера спомага воденето на различни маркетингови програми и предоставянето на отстъпки:

 • по дисконтни карти

 • за определени категории зрители (студенти, пенсионери и т.н.)

 • 2 билета на цената на един

 • групови отстъпки за ученици и т.н.


 • С помощта на UCS-Премьера се реализира програмата «Билет с отворена дата» - тя предоставя възможността да направите подарък на близък или приятел. Всеки може да се снабди с билет за подарък, който може да бъде използван за избрани от Вас прожекция и в удобно за Вас време.
  На зрителите на «Великан Парк» се предлагат и напитки и храни, за да бъде гледането на прожекциите по-приятно. За автоматизиране на кафенетата в киноцентъра е внедрена системата за професионално управление на бизнеса R-Keeper и модулът за складов отчет StoreHouse.
  С цел формиране на постоянен кръг лоялни клиенти е инсталиран модулът Card System (R-Keeper CRM), който е взаимосвързан и с UCS-Премьера, и с R-Keeper. Автоматизираната система за управление на стратегията за взаимодействие с клиентите е предназначена за повишаване нивото на продажбите, оптимизиране на маркетинга и подобряване обслужването на клиентите. Card System осигурява автоматизация на всички типове програми за лоялност: дисконтни, бонусни, депозитни, клубни и коалиционни програми в различни съчетания и комбинации.

  Назад

  
  Фотогалерия
  Софтуер за ресторант и хотел
  поща

  Ltd. 2004
  Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
  София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15