UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


22.08.2014

R Keeper v7 и АБОНЕМЕНТ в комплекс Аква Терми !

Наскоро бе открит комплексът Аква Терми, разположен в Красновските минерални бани, на 45 км от гр.Пловдив. Комплексът е разположен на площ от 210 000 м2 и има амбицията да развива балнео-туризъм с минерална вода и здравословни процедури. За целта посетителите на Аква Терми могат да се възползват от басейн с минерална вода, сауна и калотерапия. Комплексът предлага апартаменти за продажба и отдаване под наем, намиращи се в непосредствена близост до басейна, както и уютен ресторант, в който гостите могат да се насладят на приятна обстановка и вкусна храна!

За да реализира успешно своя проект, мениджмънтът на Аква Терми избра софтуерните продукти на фирма UCS – R Keeper v7 и АБОНЕМЕНТ.

С тази трудна задача успешно се справя съвременната професионална система за автоматизиране на обекти за обществено хранене R-Keeper v7, осигуряваща надеждна и ефективна работа на персонала, както и високо качество и скорост на обслужване на клиентите. От особено значение за качественото и удобно обслужване е използването на таблети от страна на персонала, а също така и предоставянето при входа на клиентите на идентификатори – гривни, с помощта на които се извършва разплащане на получените от тях услуги при напускане на комплекса.

R-Keeper v7 идеално подхожда за комплекси от този тип с пълен цикъл на обслужване на посетителите.

За ефективното управление на бизнес-процесите в комплекса е внедрен и софтуера АБОНЕМЕНТ. С помощта на АБОНЕМЕНТ в Аква Терми е въведена единна система за изчисляване на касата, като за целта се използват предоставените на посетителите гривни.

За водене на отчет на склада е инсталирана системата StoreHouse.


Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15