UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


25.08.2014

Увеличава се броят на клиентите ни, използващи мобилния сервитьор IPod Touch !

Над 30 клиенти на фирма UCS използват мобилния сервитьор IPod Touch. Сред клиентите ни, оценили предимствата на тази система на обслужване, са: верига заведения Happy, ресторанти Ниагара, Екшън Аква Парк – Слънчев бряг, хотел Палас – гр. Казанлък, хотел Chateu Трендафилов – гр. Чирпан, Pizza gray&bar white, ресторант Мечока Бен – гр. Добрич, Bistro Café Roma – Бургас и др.

Фирма UCS, лидер в производството на софтуер за автоматизация на ресторантьорския бизнес, години наред предлага на своите клиенти мобилни решения за сервитьори. Едно такова предложение е революционното като цена, достъпност и удобство мобилно решение, базирано на не по-малко революционното мобилно устройство на фирма Apple - IРоd Touch. Използването на IPod Touch, както и възможността за работа съвместно с основните версии на софтуерната система R keeper v6 и R keeper v7, съществено улесняват стартирането и приложението на мобилното решение в заведенията за обществено хранене. Максималната ефективност на мобилния терминал се постига и чрез съвместното му използване със системата на кухненския дисплей KDS на фирма UCS. Сервитьорът, оборудван с IPod Touch, приема поръчката непосредствено на масата, предава информацията за изпълнението й и получава съобщение за готовността на ястията. По този начин се осигурява максимална скорост и качество на обслужване на клиентите, което е и крайната цел на всяко заведение !


Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15