UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


05.09.2014

Нов детски център от веригата Capella Play в МЕГА МОЛ - Люлин !

Наскоро, в новооткрития МЕГА МОЛ – Люлин, отвори врати поредният детски център от веригата Capella Play.

В новия комлекс за детски забавления можете да откриете разнообразни атракции и различни зони за игра за Вашите деца, като забавни лабиринти, пързалки, мостове за катерене, електронни игри и специална зала с озвучаване и осветление, подходящо за детска дискотека. Capella Play предлага организиране на празници и рождени дни, тематични партита с участието на професионално обучени аниматори, както и разнообразно детско меню и персонални парти зони. Родителите могат да посетят ресторанта Capella pizza&grill, който е отделен от детския център, разполага със 100 места, тераса и безплатна бебешка зона за игра.

Новият детски център, както и другите обекти на веригата Capella Play, използват софтуерния продукт на фирма UCS – R-Keeper, който е предназначен за ефективното управление на бизнес-процесите в заведенията. По този начин се осигурява надеждна и ефективна работа,както и качествено обслужване на клиентите в комплексите. За автоматизиране дейността на склада е инсталирана друга наша програма - StoreHouse, като по този начин се реализира единна система за отчетите и персоналната дисконтна система.


Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15