UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


18.09.2014Терминали за самообслужване в Московския Зоопарк !

Фирма UCS инсталира на входа на Московския Зоопарк терминали за самообслужване.


Вече можете да закупите билет за зоопарка не само на касата, но и на автоматичния терминал с помощта на банкова карта. Терминалът предлага съвременен безконтактен начин за плащане PayPass. В момента са инсталирани два терминала, като в близко време се предвижда техният брой да достигне 5. Предвижда се и снабдяването им с устройства за работа с налични пари. Московският Зоопарк приема над 4 милиона посетители за година, като най-голямата посещаемост е през почивните дни. Терминалите за самообслужване позволяват значително да се намалят опашките в пиковите натоварвания и да се повиши нивото на обслужване на посетителите.

Припомняме, че фирма UCS внедри софтуерната билетна система UCS-Премьера в Московския Зоопарк през пролетта на 2013 г. Тогава бяха инсталирани 18 билетни каси, а също бе организирана и електронна продажба на билети чрез интернет.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15