UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


03.10.2014Системата Game-Keeper на изложението РАППА ЕКСПО Есен-2014 !

Фирма UCS традиционно ще вземе участие в VIII-то Московско международно изложение «Атракциони и оборудване за развлекателната индустрия РАППА ЕКСПО Есен – 2014», което ще се проведе от 15 до 17 октомври т.г.

На своя щанд фирма UCS ще представи новата версия на софтуерно-хардуерния комплекс за автоматизиране на игрални и развлекателни центрове Game-Keeper 3.25.


UCS-RAPA EХPO-изложение

Посетителите на изложението ще могат да се запознаят с широка гама от паркови атракции, 5D-кинотеатри, игрални автомати и развлекателни оборудвания, детски площадки, устройства за контрол на достъп и управление на развлекателните комплекси, оборудвания за билярд, боулинг, а също така услуги, свързани с проектиране на паркове, аквапаркове и развлекателни центрове, обучение на персонала и др.

Изложението ще бъде съпроводено и с делова програма. В рамките на конференции, бизнес-тренинги и семинари водещи експерти ще разгледат актуалните проблеми на съвременната развлекателна индустрия.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15