UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


06.10.2014

Системите R-Keeper и Shelter на Сибирския Форум на ресторантьорите и хотелиерите в Омск !

На 15 октомври т.г. в Русия, гр. Омск, ще се проведе Първият Сибирски Форум на ресторантьорите и хотелиерите. Основната цел на Форума е създаване на основа за ефективен диалог и взаимодействие между ресторантьорите и хотелиерите, от една страна, и производителите на стоки, услуги и оборудване за сектор HoReCa, от друга, с цел повишаване качеството на обслужване.

На щанда ресторантьорите ще могат отблизо да се запознаят с новостите, разработени от фирма UCS, признат лидер на пазара в областта на автоматизиране на обекти от сектор HoReCa. Ще бъдат демонстрирани съвременни решения за обекти от всички формати – от неголеми кафенета и заведения за бързо хранене до ресторанти на пълно обслужване, свързани със софтуерната система R-Keeper v7.

На вниманието на хотелиерите ще бъде представена професионалната софтуерна система за автоматизиране на хотели Shelter v2 .


UCS-форум Сибир

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15