UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


14.10.2014

Най-добрите развлекателни паркове избират софтуерните продукти на фирма UCS !

Фирма UCS взе участие в XXIV Ежегоден форум на професионалистите, работещи в индустрията на развлекателните паркове, който се проведе в Сочи.


UCS-развлекателни паркове

Това е най-крупното мероприятие на отрасъла, в което взеха участие фирми от всички региони на Русия и страните от ОНД, както и водещи руски и чуждестранни производители на атракционна техника, подвижни атракционни комплекси, закрити развлекателни комплекси и др.

В сектора за презентации на производители на атракционна техника бе изнесен доклад на тема «Комплексна автоматизация на развлекателните центрове» от Директора на отдел «Системи за автоматизация на развлекателни комплекси» на фирма UCS.

Софтуерните решения Game-Keeper, R-Keeper, UCS-Премьера успешно работят във водещите развлекателни центрове на Русия, в т.ч. в «Сочи Парк» – руския Дисниленд. Освен атракционите, за гостите на парка са открити места за хранене, които работят с професионалната сафтуерна система за автоматизация R-Keeper – над 70 касови терминала са инсталирани в ресторантите и баровете на цялата територия на парка.


UCS-развлекателни паркове

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15