UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


21.10.2014

Софтуерната система R-Keeper на «Формула-1» в Сочи !

Неотдавна в Сочи приключи поредното значимо от международен мащаб спортно събитие на 2014 г. – руският етап от световния шампионат на «Формула-1». Както Олимпиадата, така и Шампионатът привлякоха голям брой гости и почитатели.


СОЧИ-ФОРМУЛА 1

За добрата организация, на територията на «Парк Сочи», където се провеждаха състезанията, бяха открити множество заведения за обществено хранене, като кафенета, ресторанти и мобилни заведения за бързо хранене, а също и кухня-майка за тяхнното обслужване. Всички тези заведения бяха автоматизирани с използването на професионалната софтуерна система за управление R-Keeper v7.


СОЧИ-ФОРМУЛА 1

Внедряването на системата спомага за контрола на всички процеси в заведенията за обществено хранене, като се започне от работата на обслужващия персонал и се приключи с работата на кухнята-майка. За целта на територията на «Парк Сочи» бяха инсталирани около 70 работни терминала R-Keeper.


СОЧИ-ФОРМУЛА 1

Техническото задание за автоматизиране на обектите за бързо обслужване включва следните ключови изисквания: обслужването на посетителите на касите не трябва да превишава 1 минута на човек, обезпечаване максимална икономия на работното пространство на касиера, използване на минимален брой периферийно оборудване, интеграция с терминалите за безналично плащане. С всички тези задачи отлично се справи модулът на касиера на R-Keeper v7 на базата на Tablet PC.

При автоматизацията на кухнята-майка, на база софтуерния продукт StoreHouse, се извършва контрол на всички процеси на работа на обектите, като постъпване на продукти в склада, контрол при приготвяне на полуфабрикатите и придвижването им на местата за реализация, инвентаризация на всички остатъци от склада и др. По този начин се увеличава скоростта на работата на служителите и се съкращава времето за издаване на документи от всякакъв тип в програмата Store House.


СОЧИ-ФОРМУЛА 1

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15