UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


22.10.2014

R- Keeper v7 в новия ресторант Друзья !


R-KEEPER-РЕСТОРАНТ ДРУЗЬЯ

Наскоро в София бе открит новият изискан ресторант Друзья.

Заведението предлага уютна обстановка със съвременен интериор, музика на живо и детски кът. Всичко това гарантира приятно прекарано време на клиентите !

Ресторант Друзья разполага с просторна съвременна кухня, в коята се приготвя вкусна и оригинална храна, включваща европейска и руска национална кухня.

Мениджърите на ресторанта постигат всичко това с помощта на професионалния софтуер R- Keeper v7. Програмата позволява да се извършва управление и контрол на всички процеси в заведението. За целта в ресторанта са инсталирани 3 бр. работни терминала тип Mega Pos, а в кухнята – 5 бр. KDS /Kitchen Display System/. По този начин връзката между сервитьорите и готвачите е автоматизирана. Това от една страна значително улеснява работата на персонала, а от друга – обслужването на клиентите се извършва бързо и качествено !


R-KEEPER-РЕСТОРАНТ ДРУЗЬЯ

R-KEEPER-РЕСТОРАНТ ДРУЗЬЯ

R-KEEPER-РЕСТОРАНТ ДРУЗЬЯ

R-KEEPER-РЕСТОРАНТ ДРУЗЬЯ

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15