UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


27.10.2014

Технологията Smartpass в киномрежата «Формула кино» !

Фирма Яндекс, всъвместно с фирма UCS, внедриха в киномрежата «Формула кино» иновационната технология за разпознаване на билети за кино Smartpass, която дава възможност значително да се улесни процедурата по проверка на билети, закупени чрез Интернет.

При покупка на билет в Интернет на клиента се дава QR-код, който той трябва да запази в телефона си или да го разпечата. В киното, с внедрена система Smartpass, този код трябва да бъде предоставен на контрольора при влизане в залата. Сканиранета на QR-кода от екрана на смартфона или от хартията, на която е разпечатан, се извършва с помощта на създаденото от фирма «Яндекс» приложение за таблети iPad mini, с които са снабдени контрольорите на входа на всяка зала.

Алтернатива на сканиранета на QR-кода е въвеждането в таблета на номера на електронния билет.

Валидността на билетите се проверява чрез препращане към билетната система «UCS-Премьера».


UCS-Премьера-Smartpass

До момента обичайната практика е замяна преди прожекцията на купените в интернет електроннни билети с хартиени. За целта клиентите трябва да чакат на опашки на касите.

Алтернатива на това е използването на промишлени скенери, които фирма «Яндекс», внедрявайки технологията Smartpass, предлага да бъдат заменени с таблети iPad mini.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15