UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


28.10.2014

Системата R-Keeper в ресторант Portland !

Фирма UCS, на базата на софтуерните системи R-Keeper v.7 и Store House v.4, извърши автоматизация на един от най-големите ресторанти в южна Русия - арт-шоу ресторант Portland в Ростов на Дон.


R-Keeper-Portland

Ресторант Portland разполага с повече от 1000 места. Това е развлекателен комплекс, разделен на тринадесет зони, всяка от които е в уникален стил и с неповторима атмосфера.


R-keeper-Portland

На голяма сцена с площ над 50 кв.м, всеки ден се представят различни шоу-програми: циркови номера, театрални постановки, музикални програми.

В ресторант Portland са инсталирани 25 работни терминала R-Keeper v.7, системата за складов отчет StoreHouse v.4, системата за резервиране на маси и системата KDS (монитори на готвача), използвана за организиране на бързо взаимодествие на кухнята и залата.

Гъвкавостта и надеждността на софтуерната програма R-Keeper позволяват да се задовлетворят всички потребности на потребителите относно контрола, отчета и организацията на работа на персонала, включително отчета на склада и депозитната система. Също така в ресторанта е внедрена технологията за мобилна инвентаризация, която предвижда използването на преносими терминали. Това позволява да се намали възможността от грешки и машинации от страна на персонала, и да се ускори извършването й.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15