UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


30.10.2014

Семинар за хотелиери в Омск !

На 13 ноември т.г. в гр. Омск фирма UCS ще проведе отворен семинар за хотелиери, посветен на съвременните технологии за автоматизиране на хотелиерския бизнес.

Мероприятието е предназначено за собствениците и управителите на обекти от сектор HoReCa, и за IT персонала. Участниците в семинара ще бъдат запознати с текущите тенденции в развитието на системите за управление на хотелиерския бизнес и ще получат възможността да се запознаят с новостите в тази област.

Целта на семинара е демонстрация на новите технологии на пазара за автоматизиране на хотели и вариантите за тяхното използване в съвременни условия. По време на семинара участниците ще могат отблизо да се запознаят с възможностите и да оценят предимствата на съвременната професионална софтуерна система за автоматизиране на хотели Shelter v.2 и бюджетната й версия - Shelter Lite.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15