UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


30.10.2014

Софтуерните продукти на фирма UCS на международното изложение FoReCH в Киев !


FORECH-KIEV

От 5 до 7 ноември т.г., в Киев Експо Плаза, ще се проведе Международният еспофорум на хотелско-ресторантьорския бизнес «FoReCH ITERNATIONAL 2014», на който фирма UCS ще представи своите софтуерни решения за автоматизация на ресторанти и хотели - професионалните системи за управление R-Keeper и Shelter.

В рамките на форума ще се проведат специализираните изложби «Ресторант Експо», «Съвременен хотел», «SPA & wellness» и др. Посетителите ще могат да се запознаят с най-добрите доставчици на оборудване и услуги за обектите от областта на сектор HoReCa.

На щанда на фирма UCS ще бъде представена съвременната технология на софтуерната система R-Keeper за ефективно управление както на ресторанти, предлагащи пълно сервизно обслужване, така и на заведения за бързо хранене.

На вниманието на специалистите от хотелиерския бизнес ще бъде представена новата версия на системата за автоматизация - Shelter v.2.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15