UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


06.11.2014

Софтуерните продукти на UCS на изложение в Камбоджа !

Фирма R-Keeper (Cambodia) CO., представителство на фирма UCS в Камбоджа, взе участие в международното изложение CAMFOOD / CAMHOTEL 2014 – най-големият форум за професионалистите от сектор HoReCa в Камбоджа.

Форумът се организира от Ассоциацията на ресторантьорите и хотелиерите, под егидата на Министерството на туризма в Камбоджа.

Тази година на изложението бяха представени продукти и решения на 250 фирми от 30 страни. Изложбената зала Diomand Island Exhibition Center в Пномпен за 3 дена бе посетена от повече от 12 000 професионалисти от индустрията HoReCa, за да се запознаят с новите технологии и оборудвания.


R-KEEPER-ИЗЛОЖЕНИЕ В КАМБОДЖА

Софтуерните продукти на фирма UCS за автоматизация на ресторанти и хотели, представени на щанда на R-Keeper (Cambodia) CO, заслужиха вниманието на ресторантьорите и хотелиерите. Възможностите на системата за управление R-Keeper v.7 и последните технологични новини, свързани с ефективното управление на ресторантьорския бизнес, системата Shelter v.2. за автоматизация на хотели, програмата за складов отчет StoreHouse v.4, получиха висока оценка от професионалистите.


R-KEEPER-ИЗЛОЖЕНИЕ В КАМБОДЖА

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15