UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


12.11.2014

Софтуерната система Абонемент в сауна-клуб «Вокруг Света» в Москва !

Фирма UCS, на базата на софтуерния комплекс «Абонемент», автоматизира московския сауна-клуб «Вокруг Света».


Абонемент-Клуб-сауна

«Вокруг Света» е съвременен сауна-клуб, състоящ се от 4 зали - «Франция», «Италия», «Индия», «Египет». Всяка от залите има «суха» зона, представляваща уютно обзаведена дневна с всички удобства, и «влажна» зона, предлагаща хамам с басейн, финландска сауна и др.

Системата за автоматизации «Абонемент» позволява качествено обслужване и максимално комфортна почивка на клиентите.

Всички отделения на сауните (12 на брой), са с каменни печки, които автоматично се включват 30 минути преди началото на сеансите, и се изключват след приключването им. Ако мероприятието не е започнало, 10 минути след предполагаемото начало те автоматично се изключват.

Тарификацията започва от влизането на клиентите в залите чрез ръчно стартиране на мероприятието, като се включва и осветлението. Съответно сеансите приключват чрез ръчно преустановяване на мероприятието /независимо от резервираното време/, като каменните печки и осветлението се изключват.

При почистване или ремонт, например, е предвидено включване на осветлението с тарификация «0», като печките не се включват.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15