UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


13.11.2014

Системата R-Keeper на изложението «Гостоприемен Волгоград 2014» !


Изложба-Волгоград

Фирма UCS ще вземе участие в IV-та специализирана изложба «Гостоприемен Волгоград – 2014», която ще се проведе от 19 до 21 ноември т.г. във Волгоград.

Изложбата е посветена на най-новите и актуални решения, свързани с автоматизацията на ресторантите.

На щанда на фирмата специалистите от индустрията HoReCa ще могат отблизо да се запознаят и да оценят предимствата на професионалната софтуерна система за управление на ресторанти от различен формат - R-Keeper.

В рамките на изложението ще бъдат демонстрирани:

  • инструменти на R-Keeper v7 за стандартна доставка;
  • допълнителни възможности за широко приложение;
  • нови технологии за автоматизация;
  • подробен преглед на най-популярните решения;
  • мостри на търговско оборудване.

Изложбата «Гостоприемен Волгоград» е единственото по рода си събитие в областта, на което се срещат професионалистите от сферата на хотелиерския и ресторантьорския бизнес.

Този проект придоби особена актуалност, след като стана известно, че Волгоград влезе в списъка с градовете, претендиращи за домакинство на квалификационните кръгове на Световния шампионат по футбол 2018. Изложбата е призвана да съдейства за повишаване нивото на обслужване в заведенията за обществено хранене в града, насърчаване на пазара на най-новите оборудвания за хотели и ресторанти, укрепване на действащите и създаване на нови връзки и делови контакти между производителите и търгуващите организации.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15