UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


17.11.2014

Фирма UCS ще представи «Абонемент» в Москва, на Конгрес на специалисти от фитнес индустрията !

На 3 и 4 декември 2014 г. в Москва ще се проведе 15-ят Всерусийски конгрес на специалистите от спортно-оздравителната и фитнес индустрия. Конгресът ще бъде посветен на най-актуалните въпроси, свързани със съвременните методи и иновации в развитието на спортно-оздравителната индустрия, със създаването на високи стандарти при оказване на фитнес услуги.

В мероприятието ще вземат участие над 200 професионалисти от отрасъла: собственици на фитнес-клубове, мениджъри на спортно-оздравителни центрове.

Фирма UCS, лидер в разработката на софтуерни продукти за автоматизиране на обекти от сектор ХоРеКа, ще вземе участие на конгреса в качеството си на партньор. На вниманието на участниците ще бъдат представени информационни материали, свързани с решенията за автоматизиране на фитнес клубове, спортно-оздравителни комплекси и СПА-центрове, и по-конкретно – със софтуерния комплекс АБОНЕМЕНТ.


АБОНЕМЕНТ-КОНГРЕС В МОСКВА

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15