UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


27.11.2014

Софтуерната система «АБОНЕМЕНТ» във фитнес-клубове Х-Line - Москва!

Фирма UCS приключи с проекта си по автоматизиране на веригата от фитнес-клубове Х-Line в Москва, на базата на софтуерната система «АБОНЕМЕНТ».

Спортните клубове Х-Line са модерни, прекрасно оборудвани зали за тренировки, предлагащи на своите клиенти широк спектър от услуги, като персонални тренировки, TRX тренинг, солариум, козметичен кабинет и кабинет за масажи, спортно хранене и др.

Внедряването на системата за автоматизация «АБОНЕМЕНТ» позволява да се повиши ефективността на управление във фитнес-клубовете Х-Line. В резултат на тази автоматизация всички клубове от веригата имат възможност да работят с единна база данни и единна система за отчетност. По този начин клиентът може да ползва усугите на всички клубове, т.к. информацията за него е достъпна във всички обекти. За уведомяване на членовете на клуба е инсталиран софтуерният модул «SMS и E-mail изпращане».

Клубовете са оборудвани с контролно-пропусквателна система на входа, инсталиран е модулът «Монитор на контрольора». Програмата е предназначена за контрол на клиентите, преминаващи през турникета. Тя спомага за идентифициране на влизащите посетители по фотографии, съхраняващи се в базата данни на системата «АБОНЕМЕНТ», като на монитора на контрольора се визуализира информацията за дадения клиент с посочване на типа на клубната му карта, или посочване на причина за отказ на входа/изхода.


АБОНЕМЕНТ-ФИТНЕС-КЛУБОВЕ В МОСКВА

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15