UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


05.12.2014

Софтуерната система Абонемент във фитнес-клуб «Бережки-Холл» !

Фирма UCS внедри софтуерната система Абонемент във фитнес-клуб, разположен в хотелско-развлекателния комплекс «Бережки-Холл» в гр. Егоревск, Московска област.


Абонемент-фитнес клуб Бережки-Холл

Фитнес-клубът разполага с голяма база за тренировки, SPA и басейн. Обслужването се осъществява чрез клубни карти и абонаменти. За удобство на клиентите се предлагат различни варианти на клубните карти – индивидуални, корпоративни, семейни. На входа са инсталирани турникети.

Тъй като клубът се намира в хотелско-развлекателен комплекс, системата Абонемент е интегрирана с хотелската система за управление Shelter, в резултат на което информацията за клиентите, регистрирани в хотела, е достъпна в системата за управление на фитнес-клуба. Работата със софтуерните системи Абонемент и Shelter се извършва чрез единна база за сметките, за финансовите транзакции, за тарифите и ресурсите, което значително повишава ефективността на работата на персонала и облекчава управлението на бизнес-процесите като цяло.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15