UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


09.12.2014

В Москва се проведе поредният Russian Foodservice Forum !

На 1 декември т.г. в Москва се проведе VII Russian Foodservice Forum на тема «Кризата: в търсене на изход». Фирма UCS традиционно участва като официален партньор на мероприятието.

Тази година на форума се срещнаха около 250 ресторантьори, а също така и водещи доставчици на хотелиерската индустрия. Основната тема за обсъждане бе ситуацията, създала се днес в индустрията на хранене извън дома.

В изказванията на участниците бяха застъпени въпросите, свързани с анализ на ресторантьорския бизнес, основните показатели на пазара, актуалните трендове в областта на кетъринга и др.

Водещи ресторантьори споделиха мнения и конкретни действия с цел приспособяване към новите условия, както и мерките, които са предприели, за да останат рентабилни.


RUSSIAN FOOD FORUM

На щандовете на доставчиците на продукти и услуги за ресторантьорския бизнес посетителите можеха както да направят дегустация, така и да се запознаят с последните технологични новости.

Фирма UCS представи на своя щанд актуални решения в софтуерната система за автоматизиране R-Keeper, с цел повишаване ефективността на ресторантите, предлагащи пълно обслужване, и заведенията за бързо хранене.


RUSSIAN FOOD FORUM

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15