UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


11.12.2014

Фирма UCS взе участие в 95-я Кинопазар в Москва!

Фирма UCS взе участие в поредния 95-ти Международен Кинопазар, който се проведе от 2-ри до 5-ти декември т.г. в Москва.

Повече от 20 години това е едно от най-крупните мероприятия на кинобизнеса в Русия, страните от ОНД и Прибалтика. Той обединява всички направления на киноиндустрията, над 1000 представители на кинодистрибуторските компании, киностудията, киноразпространителски организаци, продуцентски центрове, творчески обединения и др.


UCS-КИНОПАЗАР-МОСКВА

На щанда на UCS бяха представени най-съвременните софтуерни и хардуерни решения за ефективно управление на кинотеатри и мултиплекси - билетната система UCS-Премьера, и системата за управление на ресторанти, барове и кафенета - R-Keeper. Специалистите от киноиндустрията се запознаха и с последните новости, свързани с оборудванията и технологиите, като сервиз за разпознаване на електронните билети на входа на залата, терминали за самообслужване, поръчка на храна, седейки в залата и др.


UCS-КИНОПАЗАР-МОСКВА

UCS-КИНОПАЗАР-МОСКВА

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15