UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


27.01.2015

Системата R-Keeper в немската верига Yours Bars !

Фирма UCS Automatisierungssoftware GmbH, официален представител на фирма UCS в Германия, подписа договор с немската верига ресторанти Yours Bars Group за внедряване на професионалната софтуерна система R-Keeper.

Първият бар от веригата Yours Bars Group е открит през 1998 г. и е единственият по рода си по това време автентичен американски бар във Франкфурт на Майн. Днес Yours Bars Group е верига барове с различна концепция, разположени във Франкфурте на Майн и Висбаден – съвременни спортни барове Yours Sport Bar, ирландски пъбове Yours Irish Pub и австралийски барове Yours Australian Bar.


YOURS BARS - ГЕРМАНИЯ

За ефективното управление във всички точки от веригата ще бъде извършена смяна на използваната до момента местна система за автоматизация със съвременната софтуерна система – R-Keeper v.7. Във всеки бар ще бъдат инсталирани от 6 до 30 касови терминала R-Keeper и ще бъде внедрена технологията «Мобилен сервитьор».

Системата R-Keeper вече работи успешно в редица ресторанти в Германия, в това число в крупната верига немски ресторанти за бързо обслужване Kochloffel, наброяваща над 100 заведения в цялата страна.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15